Fijn dat je er bent

Desiree Kramer

Ik heb een passie voor mooie dingen en houd me hier graag mee bezig. Niet alleen in de grafische sector maar ook in interieur en omgeving. 

Na jaren werkzaam geweest te zijn bij reclameburo’s en de krantenwereld ben ik in 2018 gestart met DEESgrafisch. Ik bied de betaalbaarheid van een grafische studio. Je kan bij DEES terecht voor projecten op maat: van ontwerp tot print en webdesign.

Zowel online als offline kan ik aan de slag. Offline verwerk ik huisstijlen, brochures, flyers, poster, jaarverslagen, noem maar op. Online richt ik mij op het bouwen van WordPress websites.

Ik werk samen met specialisten uit verschillende vakgebieden om te komen tot een prachtig, functioneel resultaat. Als je op zoek bent naast ontwerp naar goede teksten neem dan contact op met Judith Kielman van Beeld-Woord. Wij bieden een ‘full monty’ concept.

Wat ben ik nog meer

Reizen

Uit verschillende culturen haal ik veel inspiratie, reizen is dan ook één van mijn favoriete bezigheden.

Thuis

Vanuit het mooie en historische ‘s-Hertogenbosch werk ik met plezier aan verschillende opdrachten.

Mensen

Sociaal, enthousiast en gedreven zijn woorden die mij goed omschrijven. Ik ben op mijn best daar waar open communicatie en eerlijkheid vanzelfsprekend is.

Beeld en Vorm

Mijn passie is om ideeën te vertalen naar ‘sjieke’ resultaten waarbij ik natuurlijk rekening houd met de wensen van de opdrachtgever.

Kunst

Graag bezoek ik verschillende musea, het bezorgt me een hoofd vol inspiratie.

Culturen

Iedere reis laat ik mij verrassen door kleurrijke personen of architectuur.

CONTACT

Sint Jorisstraat 14C
‘s-Hertogenbosch

SOCIALS