Hoi, ik ben Desiree

Desiree Krmer kennismaken met DEESgrafisch

HELPENDE HAND
Grafisch vormgever in hart en nieren. Het liefst houd ik mij bezig met kunst, design, typografie en architectuur. Ik kan die helpende hand zijn die met je meedenkt hoe we het allerbeste product kunnen maken. In 2010 begint het verhaal van mijn eigen bedrijf. Een passie voor grafisch ontwerp en webdesign is de aanleiding dat ik DeesGrafisch opricht.

SAMENWERKEN
Ik werk veel samen met Judith Kielman, zij is professioneel tekstschrijver en kan de aanvulling zijn voor bijvoorbeeld een goed lopende website. Verder maak ik gebruik van verschillende externe bureaus om tot een professioneel eindresultaat te komen. Je kunt bij mij terecht voor projecten op maat van ontwerp tot eindresultaat zoals een magazine of website. Ik sta altijd open voor nieuwe uitdagingen en ben in staat me snel aan te passen aan veranderingen. In omgevingen waar open communicatie en eerlijkheid vanzelfsprekend is, ben ik op mijn best.

POSITIONERING
Mijn kracht als Grafisch Vormgever ligt in de jarenlange ervaring die ik heb opgedaan in de reclamewereld. Werken met programma’s als Adobe Photoshop, Illustrator en InDesign zijn mijn specialiteiten. Bij mij worden ideeën vertaald naar resultaten die je onderneming positief beïnvloeden maar waar je ook zeker blij van wordt.

JOUW HUISSTIJL
De afgelopen 25 jaar heb ik gewerkt bij ondernemingen als  Audio Visual Consultants, DAF Trucks, Emulta Computergraphics en De Persgroep, het Brabants Dagblad. Mijn skills in deze zijn; grafische vormgeving, ontwerp van magazines en folders, redactionele illustraties, infographics, nieuwsbrieven en webdesign. Kortom, alles wat met grafisch design, jouw huisstijl te maken heeft.

Tijd voor actie. Kom in contact met DEESgrafisch.nl in museum Voorlinden Wassenaar

Wie ben ik nog meer...

Tijd voor actie. Kom in contact met DEESgrafisch.nl met streetfood in Bangkok

Communicatie

Sociaal, enthousiast en gedreven zijn woorden die mij goed omschrijven. De communicatie met anderen zorgt ervoor een zo mooi mogelijke eindresultaat te kunnen leveren. 

Tijd voor actie. Kom in contact met DEESgrafisch.nl in Georgetown Maleisie

Passie

Mijn passie is om in samenspraak met de opdrachtgever ideeën te vertalen naar mooie visuele eindproducten. Mijn inspiratie haal ik uit mijn affiniteit voor reizen en andere culturen.

Liefde

Om eens buiten de box te denken volg ik een cursus beeldhouwen. Het is prachtig om op die manier te leren kijken naar de mens. Met klei als uitgangspunt komen er verrassende portretten uit je handen.

Tijd voor actie. Kom in contact met DEESgrafisch.nl met Beeldhouwen Muzerije Den Bosch

Architectuur

Ik heb een liefde voor architectuur, het lijnenspel in steden en natuur of bijvoorbeeld door een schaduw inspireert mij. Dit vertaal ik in mijn ontwerpen.

Tijd voor actie. Kom in contact met DEESgrafisch.nl in New York Brooklyn Bridge