Wist je dat

Drukwerk

Het ontwerpen van drukwerk, zoals boeken en posters is het overbrengen van informatie. Grafische ontwerpen en goede teksten bepalen de uitstraling van jouw bedrijf. Dit zet jouw product uiteindelijk goed in de markt.

Imago

Jouw imago wordt bepaalt door een unieke huisstijl. Wat wil jij als bedrijf naar buiten brengen? Hoe wil je overkomen bij jouw klanten en hoe onderscheid je je daar in. Een unieke huisstijl zorgt voor jouw herkenbaarheid.

Starten

Je bent starter en wilt een professionele start maken. Een goede website en huisstijl helpen daarbij. Bovendien helpt het structureren. De grootste onderneming is ooit klein begonnen. Van de investering krijg je geen spijt.

Keuzes

Start met een logo en huisstijl. Dit is herkenbaar. Dit verwerkt in een responsie website en je hebt je digitale visitekaartje. Later is dit uit te breiden naar een nieuwsbrief. En schenk ook aandacht aan social media. Een contentkalender kan helpen.

Logo

De Egyptenaren schilderden al ver voor de geboorte van Christus primitieve grotschilderingen, een basis voor de grafische kunst. Zij vertelden via hiërogliefen hun verhaal. Veel van hun tekeningen hadden een specifieke betekenis.

Oorsprong

De term is bedacht door William Addison Dwiggins in 1922. Hij wilde een verzamelnaam voor al zijn geprinte communicatie. Hij ontwierp onder andere een eigen lettertype, kalligrafeerde uitgaven en ontwierp verschillende boeken.

Website

De allereerste webbrowser werd in 1990 geschreven door de Britse computerwetenschapper Sir Tim Berners-Lee. Hij is de uitvinder van het World Wide Web, het HTTP-protocol en HTML-opmaaktaal voor webpagina’s.

Internet

Robert Cailliau is samen met Berners-Lee de bedenker van het World Wide Web. Berners-Lee werkte hieraan toen hij consultant-software-engineer bij het CERN in Zwitserland was in juni 1990.

CONTACT

Sint Jorisstraat 14C
‘s-Hertogenbosch

SOCIALS